Behandelingen

Behandelingen

Behandelingen

De mondhygiënisten van Mondzorg Verstandig zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kennis binnen het vak. Dit komt onder andere door regelmatige bijscholing. Zij verzorgen daardoor voor iedereen de perfecte behandeling. 

Hieronder vind je alle informatie met betrekking op de behandelingen bij Mondzorg Verstandig.

Behandelingen door de mondhygiënist

De behandelingen van de mondhygiënist zijn vooral gericht op preventie. Preventie betekent het willen voorkomen van problemen. De mondhygiënist kan een aantal metingen en onderzoeken doen om te zien hoe gezond jouw mond is. Hiermee kan bepaald worden of er risico is op bijvoorbeeld gaatjes, slijtage, slechte adem of verkleuringen van tanden. Dit is voor ieder persoon van elke leeftijd nuttig, gezien we het grootste deel van ons leven met hetzelfde gebit moeten doen. Hoe prettig is het als dit gebit gezond, sterk en probleemloos blijft. Bovendien begint een gezond lichaam met een gezonde mond. 

De mondhygiënist is een expert op het gebied van professionele gebitsreiniging. Het doel van deze behandeling is het verwijderen van alle tandplak, tandsteen en vlekken door bijvoorbeeld koffie, thee of roken. Hierdoor blijven tanden glad en wit en blijft ook het tandvlees sterk en gezond. 

Met of zonder verwijzing

Wij helpen je graag