Mondhygiënist Akersloot

Mondhygiënist Akersloot

a body of water surrounded by tall grass

Mondhygiënist Akersloot

Bent u op zoek naar een mondhygiënist in Akersloot? Bij Mondzorg Verstandig behandelen wij veel inwoners van Akersloot op weg naar een stralend schoon gebit. Gezien Akersloot naast Heiloo ligt en parkeren bij Mondzorg Verstandig voor de deur kan is onze praktijk voor vele dé keuze als het gaat om mondgezondheid.

Het verschil tussen de mondhygiënist en de tandarts is dat de mondhygiënist mond gerelateerde problemen voorkomt en de tandarts deze problemen oplost. Daarom adviseren wij om preventief gezien minimaal twee keer per jaar een professionele gebitsreiniging te nemen.

 

Waar is Mondzorg Verstandig gevestigd?

Mondzorg Verstandig is gevestigd in het Stationscentrum van Heiloo. Er is volop parkeergelegenheid bij onze mondhygiënistenpraktijk. Daarnaast kunt u onze praktijk ook gemakkelijk met de fiets en trein bereiken.

 

De nieuwe technieken

Bij Mondzorg Verstandig werken onze mondhygiënisten met de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat u een schoon en gezond gebit krijgt op een prettige en pijnloze wijze. De Airflow is één van de instrumenten waardoor wij met warm water een behandeling kunnen verzorgen. Doorgaans zorgt de Airflow voor een prettigere behandeling bij de mondhygiënist.

 

Levenslang een gezond en pijnloos gebit

Door de tandartspraktijk waar haar moeder werkzaam was raakte Eslie in haar jonge jaren geïntrigeerd door mondzorg. Ze zag hoe het team te werk ging: van het maken van een behandelplan tot het oplossen van complexe tand gerelateerde problemen. Als ze zelf naar de orthodontist of tandarts moest won de interesse het van de spanning. Het was een uitgemaakte zaak dat ze na haar middelbare school de opleiding Mondzorgkunde ging doen. Eslie besefte wel dat je door het behalen van een diploma niet ineens een ervaren mondhygiëniste bent, dus eerst deed ze ervaring op in kleinschalige praktijken, waar zij haar klanten goed leerde kennen. Ze maakte zich verschillende specialismen eigen, bijvoorbeeld het verzorgen van implantaten en het behandelen van vergaande tandvleesproblemen waarbij het kaakbot is aangetast. “kortom, samenwerken met mijn klant naar een optimale mondgezondheid is voor mij belangrijk want ik wens iedereen levenslang een gezond en pijnloos gebit toe.”