Mondhygiënist Egmond

Mondhygiënist Egmond

Strand met golven in de branding in Egmond

Mondhygiënist Egmond

Als inwoner van Egmond, of het nu Egmond Binnen, Egmond aan Zee of Egmond aan den Hoef is, wil je een gezond gebit en eentje die er ook goed uitziet. Je bent dus op zoek naar een geschikte mondhygiënist in Egmond. Wellicht ga je al tweemaal per jaar naar de tandarts voor een controle, maar laat jij ook regelmatig je gebit op een professionele manier reinigen door een specialist voor mondzorg in Heiloo te bezoeken?

 

De mondhygiënist

De mondhygiënist is een paramedicus in de mondzorg die een vierjarige opleiding op HBO niveau heeft afgerond. Wij zijn expert op het gebied van een gebit onderhouden, reinigen en wij kunnen problemen op tijd signaleren en hier een oplossing voor zoeken. De tandarts verwijderd bij een controle ook wat tandsteen. Maar dit is geen professionele gebitsreiniging. Hier is vaak meer tijd voor nodig dan de tijd die beschikbaar is voor een controle, daarom is de mondhygiënist er, om het gebit perfect schoon te reinigen.
Even kort samengevat: de tandarts repareert je gebit, de mondhygiënist onderhoudt je gebit en voorkomt hierdoor mondproblemen.

 

Mondzorg Verstandig

Bij Mondzorg Verstandig zijn alleen mondhygiënisten werkzaam. Er wordt helaas nog regelmatig gezegd dat de tandarts of mondhygiënist ‘eng’ is of ‘altijd pijn’ doet. Dan hebben wij gelukkig goed nieuws, want wij willen geen ‘enge’ of ‘pijnlijke’ behandelingen voor onze patiënten. Ons doel is zorgen dat mensen gelukkiger zijn doordat zij zich zelfverzekerder kunnen voelen door op een leuke en toegankelijke wijze professionele mondzorg te leveren. Een hele (gezonde) mond vol, maar waar het op neer komt is dat wij willen dat mensen hun hele leven een mooie en probleemloze mond hebben. Onder probleemloos verstaan wij: geen gaatjes, geen bloedend tandvlees, geen vieze adem of smaak en tanden zonder verkleuring.

 

Waar is de praktijk?

Wij zijn gevestigd in het stationscentrum van Heiloo. Het meest gezellige stukje van Heiloo. Vanuit Egmond is het mogelijk met de fiets te komen, deze kan voor de deur van de praktijk geparkeerd worden. Kom je liever met de auto? Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen, zowel voor de deur van de praktijk en eventueel in de parkeergarage van de Vomar. Je parkeert in beide gevallen in een blauwe zone, dit betekent dat je hier maximaal twee uur gratis mag parkeren. Wel dien je je blauwe kaart bij de vooruit van je auto te leggen. Hier lees je meer over het parkeren in Heiloo.

Wij verwelkomen je graag in de praktijk! Maak een afspraak.