Mondhygiënist Ypestein

Mondhygiënist Ypestein

Oosterbos in Ypestein

Mondhygiënist Ypestein

Ypestein, de thuisbasis van dé mondhygiënist in de regio. Een vestiging ergens in Heiloo was daarom een grote wens. Heiloo is een geweldig dorp, wat nog steeds in ontwikkeling is. Neem bijvoorbeeld het aankomende grootse ontwikkelplan: de Zandzoom. Dit project levert 1.300 woningen op en hiermee gaan we veel nieuwe Heilooënaren verwelkomen in ons dorp.

 

Het stationscentrum Heiloo

Midden in Heiloo, in het bruisende stationscentrum, is Mondzorg Verstandig, een mondhygienist uit Heiloo gevestigd. Een praktijk waar enkel mondhygiënisten werken. Als geboren en getogen Heiloose, was het mijn droom om me te vestigen in het stationscentrum. De meeste Heilooënaren hoef ik niet uit te leggen waar het stationscentrum van Heiloo zich bevindt. Voor degene die hier net zijn komen wonen, het ligt midden in Heiloo! Dit maakt dat het voor iedere Heilooënaar gemakkelijk te bereiken is. Vanaf het uiterste puntje van Heiloo fiets je in maximaal tien minuten naar de praktijk. Je kunt je fiets voor de ingang van de praktijk parkeren. Kom je liever met de auto? Dat kan natuurlijk ook!

 

Parkeren

Er zijn meerdere openbare parkeergelegenheden. Voor de praktijk zijn een aantal openbare parkeerplekken. Tevens kun je je auto kwijt in de parkeergarage van de Vomar en er is parkeergelegenheid aan de overkant van de Zeeweg. Alle genoemde parkeerplaatsen bevinden zich in een ‘blauwe zone’. Dit betekent dat je er maximaal twee uur gratis mag parkeren en je een blauwe kaart duidelijk achter de voorruit van de auto moet hebben liggen. Hier vind je meer informatie over parkeren in Heiloo.

 

Kom bij ons langs

Bij Mondzorg Verstandig richten we ons op preventie. We willen dus zoveel mogelijk problemen voorkomen. Ben jij tevreden met je gebit en wil je dat het goed en gezond blijft? Dan helpen we je graag door te controleren hoe de gezondheid van je mond is en, als het nodig is, reinigen we je gebit. Hierdoor weet jij of er extra aandachtspunten zijn om later problemen te voorkomen.
Mocht het zijn dat je mondklachten hebt zoals bloedend tandvlees, gevoelige tanden, vieze smaak of adem, verkleurde tanden of regelmatig gaatjes? Dan kunnen wij voor je onderzoeken wat de oorzaak van deze klacht is en je begeleiden met het verhelpen van deze klacht. Wil je meer lezen over onze behandelingen, klik dan hier.

Maak een afspraak.