Mondhygiënisten Zandzoom

Mondhygiënisten Zandzoom

wit zand in de duinen

Mondhygiënist Zandzoom

Door dit prestigieuze project van gemeente Heiloo, krijgen wij er weer vele inwoners bij. Zelf ben ik geboren en getogen in Heiloo en ik heet je dus van harte welkom! Ik kan mij voorstellen dat je naast je gloednieuwe huis, een gebit wilt dat gloednieuw aanvoelt! Ben je opzoek naar een goede mondhygiënist in de Zandzoom, dan kan je bij Mondzorg Verstandig terecht. Vanaf de Zandzoom is onze mondhygiënisten praktijk gemakkelijk te bereiken, gezien wij gevestigd zijn in het stationscentrum van Heiloo. Zowel met de fiets als met de auto is het snel te bereiken. Er is voor de deur ruime openbare parkeergelegenheid. Wij zijn gevestigd naast het Station Heiloo, het is dus zelfs mogelijk ons te bezoeken als je van ver komt. In één minuut loop je vanaf het perron naar de praktijk om de beste mondhygienist in Heiloo te bezoeken.

 

Mondzorg Verstandig

Wij bieden bij Mondzorg Verstandig voor iedereen een passende behandeling aan. Ons doel is om er voor te zorgen dat iedereen zich zelfverzekerder kan voelen door een leuke, toegankelijke en professionele behandeling bij de mondhygiënist. Wij vinden dat iedereen stralend schone tanden hoort te hebben en daar helpen we je dan ook graag bij.
Je kan bij ons terecht voor een professionele gebitsreiniging. Door dit regelmatig te laten uitvoeren bij de mondhygiënist blijven je tanden glad en schoon, slechte bacteriën krijgen hierdoor minder kans je gebit en/of tandvlees te beschadigen.

Heb je implantaten? Laat ook je implantaten regelmatig controleren en reinigen door een mondhygiënist. Ook al zijn implantaten geen echte tanden, zijn ze wel vatbaar voor ontsteking van het omliggende tandvlees. Bij verergering van deze tandvleesontsteking loop je het risico dat het kaakbot, waar het implantaat in bevestigd staat, afbreekt. Je loopt dus risico op verlies van je implantaat.

Ervaar je klachten als bloedend tandvlees of vieze adem? Soms gaan deze twee klachten gepaard. Een tandvleesontsteking (gingivitis) kan beginnend zijn of vergevorderd. Bij een vergevorderde tandvleesontsteking kan zelfs het kaakbot aangetast worden en afbreken. Hierdoor verliezen tanden en kiezen hun steun en zullen losser en losser gaan zitten totdat ze uitvallen (parodontitis). Wij bieden behandelingen voor zowel gingivitis, als voor parodontitis. Samen werken we toe naar jouw gezonde mond.

Maak een afspraak bij Mondzorg Verstandig.