Over ons

Over ons

Eslie mondhygienist

Eigenaresse

Eslie Hopman

Eslie Hopman, mondhygiënist en eigenaresse van Mondzorg Verstandig, is geboren en getogen in het prachtige Heiloo. In 2018 is zij afgestudeerd aan de HBO opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam.

Na deze opleiding heeft Eslie in verschillende tandartspraktijken en gespecialiseerde praktijken werkervaring opgedaan, wat ervoor zorgt dat zij nu in staat is om voor iedereen de best mogelijke behandeling te verzorgen. 

Haar passie binnen de mondzorg ligt onder andere bij het behandelen van milde tot en met ernstige tandvleesproblemen (gingivitis of parodontitis) bij zowel jongeren als volwassenen.

Daarnaast heeft Eslie veel ervaring met het behandelen van kinderen, het geven van poetsinstructies (aan kinderen), klanten met angst voor de mondhygiënist en implantaten.

Kortom, iedereen voorzien van een gezond en stralend gebit is haar persoonlijke missie. 

Eslie Hopman staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor mondhygiënisten (KRM) en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

Bezoek ons hier

De praktijk

Mondzorg Verstandig is een moderne praktijk waar kwaliteit, patiëntgerichtheid en plezier centraal staan. Hier wordt behandeld met de nieuwste apparatuur om uw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Vanzelfsprekend blijven wij, door regelmatige scholing en het volgen van cursussen, op de hoogte van de nieuwste kennis en ontwikkelingen. 

Geen steriel witte ambiance, maar een huiselijke en warme sfeer. Bij Mondzorg Verstandig doen wij er alles aan om, naast professionele mondzorg, de gehele ervaring leuk te maken. 

Visie

Zorgen dat mensen zich zelfverzekerder kunnen voelen, door op een leuke en toegankelijke wijze professionele mondzorg te leveren. 

Wij hopen u binnenkort te verwelkomen in de praktijk!

Met of zonder verwijzing

Wij helpen je graag